تفکر نوین



  روزه عاشورا ...

 

 

عاشورا

یهودیان، مسیحیان، و اعراب زمان جاهلیت در گذشته عاشورا را بزرگ می‌داشته و این روز را روزه می‌گرفته‌اند.[۱۳] فَیّومی در مصباح المنیر می‌گوید: از رسول خدا(ص) روایت شده: یک روز قبل از عاشورا و یک روز بعد از آن را هم روزه بگیرید تا از شباهت به یهود که فقط روز دهم را روزه می‌گرفتند خارج شوید.[۱۴] مضمون همین روایت در کتاب‌های سنن دارمی[۱۵]، سنن ابن ماجه[۱۶]، صحیح مسلم[۱۷]، جمهرة اللغة[۱۸]، صحیح بخاری[۱۹] و نیل الأوطار[۲۰] هم نقل شده است.https://fa.wikishia.net/view/%D8%B1%D9%88%D8%B2_%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7

شفقنا – حضرت آیت الله سیستانی روزه در روز عاشورا را مکروه می دانند.

به گزارش شفقنا، فتوای مرجع تقلید شیعیان در این باره به شرح زیر است:

روزه گرفتن در روز عاشورا مکروه است؛ ولی سزاوار است در روز عاشورا انسان بدون قصد روزه تا عصر از خوردن و آشامیدن خود‌داری کند.https://fa.shafaqna.com/news/1000425/

موضوعات: شهادت, مدهبی, عاشورا
[چهارشنبه 1400-05-20] [ 09:46:00 ب.ظ ]



 لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...


  پیوند دو نور الهی ...

اول ماه ذی الحجه سالروز ازدواج دو نور الهی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (ع) است که این پیوند زیباترین پیوند آسمانی در اسلام و برای شیعه بشمار می آید. ازدواج حضرت فاطمه (سلام الله علیها) و امیرمؤمنان حضرت علی (علیه السلام) از مهم ترین اتفاقات تاریخ شیعه است که ثمره این پیوند مبارک و سراسر مملو از عشق و محبت، درخت گهربار امامت است. 
https://harfetaze.com/22382/متن-سالروز-ازدواج-حضرت-علی-و-حضرت-فاطمه/

#روز_عشق

دانلود

موضوعات: مدهبی, روز عشق
[یکشنبه 1400-04-20] [ 10:01:00 ب.ظ ]



 لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...


  زنده یاد شهید جواد فکوری ...

 

 

جواد فکوری در ۷ مهرماه سال ۶۰ در راه بازگشت از جبهه بر اثر سقوط پرواز هرکولس سی-۱۳۰ نیروی هوایی ارتش ایران ۱۳۶۰ به همراه جمعی از فرماندهان ارتش و سپاه، تیمسار سرلشکر فلاحی، سرهنگ نامجو، سرداران کلاهدوز و جهان آرا، به شهادت رسید.
پیکر پاک شهید سرلشکر جواد فکوری در قطعه شهدا در بهشت زهرا تهران دفن شد.

شهید جواد فکوری فردی واقعا مسلمان و دلسوز به حال انقلاب اسلامی بود. او کار را با حضور در نیروی هوایی شروع کرد و به علت عهد‌ه‌دار بودن دو شغل مهم و حساس به ناچار در هفته سه روز در نیروی هوایی بود و سه روز دیگر در وزارت دفاع.

یکی از کارهای گرانقدر ایشان همان فرستادن 140 هواپیمای جنگنده به سوی خاک عراق پس از اولین حمله هوایی ناگهانی مزدوران بعث بود. شهید فکوری به عنوان فرمانده یک نیرو جهت منجسم و هماهنگ کردن نیروها بسیار تلاش می‌کرد.

ماجرای سقوط هواپیمای سی 130

شامگاه هفتمین روز مهر ماه سال 1360، بعد از شکسته شدن حصر آبادان به فرمان امام (ره) و توسط رزمندگان اسلام، سرداران تصمیم می گیرند که گزارش فتح و پیروزی را به اطلاع امام خمینی (ره) برسانند.

هواپیمای سی 130 که از تهران برای انتقال مجروحان به اهواز آمده بود به زمین می نشیند. پس از انتقال مجروحین، خلبان از تیمسار فلاحی می خواهد به دلیل این که می خواهد در اسرع وقت مجروحان را برساند، او و همراهان با پروازی دیگر به تهران بیایند که فلاحی موافقت می کند.

بعد از انتقال مجروحان به داخل هواپیما، خلبان متوجه می شود که فلاحی، نامجو، فکوری، کلاهدوز و جهان آرا نیز سوار بر هواپیما شده اند.

خلبان مجددا نزد فلاحی می رود و او به خلبان می گوید چون هواپیمای دیگری فعلا نمی تواند پرواز کندف ما با شما می آئیم.

هواپیما به سمت تهران حرکت می کند، همه چیز تا 70 مایلی تهران نرمال است. هواپیما با سرعت 200 نات در ارتفاع 24000 پایی درحال پرواز است که ناگهان صدای انفجار مهیبی در قسمت راست هواپیما روی می دهد. در پی این انفجار برق هواپیما قطع می شود و هواپیما هر چهار موتور خود را از دست می دهد.

در این لحظه هواپیما در وضعیت بدی قرار دارد و با سرعت درحال کم کردن ارتفاع می باشد. خلبان بلافاصله از کادر پرواز می خواهد که چرخ های هواپیما را باز کنند تا در موقع برخورد باز زمین ضربه کم تر باشد. چرخ های سمت راست باز می شود ولی چرخ های سمت چپ …


فکوری با شنیدن صدای انفجار، سراسیمه به داخل کابین هواپیما می رود و علت را جویا می شود. خلبان با چراغ قوه تمامی علائم کابین را که بر روی صفر بود به فکوری نشان می دهد. که فکوری می گوید:

- همه چیز تمام شد، امیدی نیست، به خدا توکل کنید.

او کابین را ترک می کند و در کنار دیگر سرداران می نشیند و قرآن کوچک جیبی خود را باز کرده و شروع به تلاوت قرآن می کند.
خلبان در آخرین لحظات از طریق باتری هواپیما با برج مراقبت تماس می گیرد و تاکید می کند:

- هیچی ندارم، هیچی ندارم.

لحظاتی بعد از مخابره این پیام، هواپیما به سختی با زمین برخورد می کند و بر اثر برخورد، چرخ قسمت راست هواپیما کنده می شود. خلبان و کمک به سختی و از پنجره کوچک کابین خارج می شوند، در این هنگام کپسول اکسیژن کابین منفجر می شود و کابین خلبان را منهدم می کند.

قسمت دم و بال چپ هواپیما آتش می گیرد و درنتیجه آن تمامی مسافرینی که در این قسمت بودند در دم شهید می شوند و حفره ای در کنار هواپیما ایجاد می شود که خلبان و کمک خلبان، موفق می شوند تعدادی از مسافرین را نجات بدهند.

به دلیل وجود تابوت شهدا در هواپیما و درست بسته نشدن آنها، تعدادی از تابوت ها با مسافرین برخورد کرده و آنها را بیهوش می کنند که این خود باعث سوختن تعدادی در آتش می شوند.

در این هنگام روح بزرگ شهید فکوری پرواز بی فرود خود را آغاز نموده بود.

با شهادت شهید فکوری، ارتش ایران یکی از بزرگ ترین تئوریسین های خود را از دست داد. شهید فکوری که خدمات ارزنده ای به ارتش ایران و بخصوص نیروی هوایی کرده بود، سبک بال به سوی معبود شتافت.

ولی نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران تا پایان جنگ هرگز این سخن شهید فکوری را فراموش نکردند.

- این جنگ پایانش زمانی است که ما به دنیا اثبات کنیم ملتی هستیم که به زانو در نخواهیم آمد و حاضر هستیم بهای این تسلیم نشدن را بپردازیم.

موضوعات: بدون موضوع, شهادت
[دوشنبه 1399-07-07] [ 06:31:00 ب.ظ ]



 لینک ثابت
آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(1)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
1 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)
نظر از: امیرقافله عشق [بازدید کننده]
امیرقافله عشق
5 stars

روحشان شاد و یادشان گرامی

1399/07/07 @ 19:22


فرم در حال بارگذاری ...


  من پیامبرم را دوست دارم ...

سودابه مهیجی

 

پاییز ریشه بین درختان گرفته است

باغ یتیم، رنگ بیابان گرفته است

توفان تلخ حادثه ای صعب، شعله اش

در برگ های بی سر و سامان گرفته است

روزی همین دیار که اکنون به شانه اش

پیراهن عزای فراوان گرفته است

از مهر آفتابِ ابد، غرق نور بود

مهری که عمرش اینک پایان گرفته است

اکنون بهار می رود و پشت پای او

چشم خزان غمگین باران گرفته است

???????????????

از زمانی که تو را شناختم خوبی ها و زیبایی ها، الطاف ومهربانی ها، حکمت و برکت، منش انسان مداری و انسان پروری ، و تمامی کرامت و بخشش های الهی را در تو یافتم و تو را نمیتوان وصف کرد زیرا همه کائنات الهی در برابر تو قامت تعظیم فرود آورده اند به راستی که تو حبیب الله هستی خوشا به حال ما مسلمانان جهان که با عشق تو و اهل بیتت علیهم السلام زنده ایم…

یا رسول الله پیامبر من من تو را دوستت دارم ❤

 

 

موضوعات: بدون موضوع, عبادت, دوستانه, دلنوشته
[پنجشنبه 1399-06-20] [ 07:34:00 ب.ظ ]



 لینک ثابت
آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(1)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
1 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)
نظر از: امیرقافله عشق [بازدید کننده]
امیرقافله عشق
5 stars

اشهد ان محمدا رسول الله

1399/06/20 @ 19:46


فرم در حال بارگذاری ...


  چگونه خود را بشناسم؟ ...

به نام خدا

سلام باز هم شبی دیگر خداوند به من توفیق زنده موندن داد تا بیشتر ارزش خودم را بدانم …خوب همونطور که قول داده بودم امشب مرحله دوم از سلوک رو بیان می کنیم.دیشب در مورد عزم و تصمیم مطالعه کردیم و متوجه شدیم تا زمانی که عزم و تصمیم به کاری نداشته باشیم هیچ وقت نمی توان به موفقیت دست پیدا کنیم.

2)انتخاب معبود:

امشب مرحله دوم که «انتخاب معبود» هست رو بیان می کنیم.

دومین مرحله بعد از عزم و تصمیم که باید در مورد آن تامل کرد؛ معبود هایی است که دنبال وصال و لذت قرب به آن ها هستیم.آیا این معبود ها ارزش سرمایه گذاری را دارند؟باید نگاه جامعی نسبت به آن ها داشت و چهره ی جامع آن ها را شناخت. ممکن است دیدن تنها یک چهره از چیزی، ما را فریفته ی آن کند،در حالی که دیدن مجموعه وجودی آن، ما را متنفرسازد.معبود هایی که انسان از سر غفلت به آن دل می دهد.

انسان همراه با لذت و رنج هاست؛ اگر این دو حالت از او گرفته شود، از حرکت می ایستد.اگر هیچ حبی در انسان نباشد،لذت هم به نقطه ی صفر می رسد.اگر هیچ چیز را دوست نداشته باشد، از هیچ چیزی هم لذت نمی بردو برای هیچ چیز هم رنج و زحمت نمی کشد؛ چون فراق و وصال در نظر او تفاوتی ندارد. باید ببینیم سرمایه های حب رو به پای چه کسی می ریزیم؛به چه چیزی دل می بندیمو از آمدن ه چیز هایی خوشحال و از رفتن چه چیزی نگران می شویم.مگر می شود دنیا و نفس خود را عبادت کرد؟ بله ؛گاهی همین معبود ها انسان را به چه لذت ها و گاهی به چه خفت ها دچار نکردند.برای رهایی از اینبند ها؛ باید دید هر یک از این معبود ها چه چیزی از انسان را می گیرند و چه چیزی به او می دهند، باید نگاه واسعی به آن ها داشت و آن ها را قیمت گذاری کرد.

1_2)ملاک گزینش معبود:

یکی از نقد هایی که قرآن به آن اشاره می کند، آین است که «آیا این معبود ها جاویدان هستند یا افول می کنند؟ اشاره به داستان حضرت ابراهیم علیه السلام.

اگر معبودی افول داشته باشد، ارزش دل سپردن ندارد؛ مومن این گونه نیست در بهار خوشحال و در پاییز مایوس باشد؛ انسان موحد در پاییز به شکلی مبتهج است و در بهار به شکلی دیگر؛ بهار و پاییز را آیات حق می داند و در هریک از آن ها بهنوعی بهره مند می شود. در بلا به نحوی و در نعمت به نحو دیگری بهره مند است؛ انسانی که می فهمد برای پاییز و بهارش تلاش می کند.اما اگر کسی در بهار دلخوش و در پاییز غصه دار است؛ گاهی مغرور و گاهی مایوس خواهد بود.

از گوناگونی ها و اختلاف ها فهمیده می شود که خدا قصد دارد در هر چیزی خود را به آدمی نشان دهد تا هرگز از او غافل نباشد.

2_2)فواید شناخت معبود الهی:

توجه به تحول معبودها دو خاصیت دارد: اولا؛ انسان وقتی می بیند که معبودش متحول می شود، دل از آن بر می دارد.در نظر انسان لذتی که تمام می شود، ارزشی ندارد.با نگاه جامع انسان می فهمد که پدیده ای که افول کند موجب غصه می شوند و وقتی هم که هستند، خوف وناامنی با خود می آورند.

ما معمولا در دنیای متحول روی امواج خانه می سازیم؛به محض ساختن خدای متعال آن را خراب می کند. دوباره جای دیگری می سازیم باز هم خدا آن را خراب می کند!!! اگر عاقل باشیم، پس از خراب شدن،دوباره آن را نمی سازیم. اگر از روی موج پا برداریم، خداوند ساحل را به ما نشان می دهد.

البته لازمه بگم همه ی این ها جز با عزم و تصمیم ایجاد نمی شوند و به اجبار نیستند باید نگاهمان رو به اطراف بازتر کنیم و بر اساس عقل تصمیم بگیریم.

3_2) شروع جهاد اکبر با انتخاب خدای:

این مقایسه ها مقدمه ی یک انتخاب است؛ انتخاب خدای متعال به عنوان معبود، که نقطه ی آغغاز ورود به میدان جهاد اکبر محسوب می شود.نفس انسان او را به سمت دنیا می کشد اما اگر انسان مصمم باشد یه سوی خدا حرکت می کند،ولایت اولیای حق در باطن او جاری می شود و او را از گرداب های نفسانی رهایی می بخشد.در یک سو میدان مبارزه، نفس و ابلیس و جنود او قرار گرفته اند؛ در طرف دیگر خدای متعال و نبی اکرم صلی الله علیه و آله و جنود ایشان حضور دارند. «جنود عقل» مصداقی از جنود رسول الله صلی الله علیه و آله و «جنود جهل» مصداقی از جنود ابلیس هستند ام تا زمانی که میل و تصمیم برای حرکت به سوی خداوند نباشد هیچ مجاهده ای در باطن انسان شکل نمی گیرد.

خوب دوستان تا اینجا باهم پیش رفتیم و متوجه شدیم که هیچ چیزی بدون عزم و تصمیم ایجاد نمی شود؛ حتی جنگ باطنی.

تا فردا شب با مرحله بعدی که محاسبه هست پیش میریم …شب خوبی داشته باشید…خدا نگهدار

 

موضوعات: اخلاقی
[یکشنبه 1399-05-12] [ 01:39:00 ق.ظ ]



 لینک ثابت
آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(1)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
1 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)
نظر از: امیرقافله عشق [بازدید کننده]
امیرقافله عشق
5 stars

احسنت
ان شاءالله توفیقات روز افزون

1399/05/12 @ 01:58


فرم در حال بارگذاری ...

 






آبان 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    




جستجو







بارش خدا دوستت دارم








آبان 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
 
مداحی های محرم